Ostali sportovi

STK Mladost Zenica ekipni viceprvak BiH, Dino Zlotrg također viceprvak BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Tokom proteklog vikenda, tačnije u subotu prema kalendaru STS BiH u Tuzli je održano ekipno prvenstvo BiH u kategoriji kadeta, gdje su učešće uzeli i članovi STK Mladost Zenica.

Kadetsku ekipu su činili Dino Zlotrg i Tarik Alispahić, koji su ostvarili fantastičan rezultat osvojivši 2. mjesto. U finalnom meču su poraženi od Stk Spin Banja Luka.

U nedjelju je u Tuzli održan Otvoreni turnir najboljih mlađih kadeta u BiH, na kome su također učestvovali takmičari iz STK Mladost. Dino Zlotrg je osvojio 2. mjesto, čime je potvrdio status reprezentativca BiH u ovoj kategoriji.

Narednog vikenda, starta drugi dio sezone u Premijer ligi BiH, te u okviru 1. i 2. kola STK Mladost će ugostiti Stk “Bosna” Sarajevo i Stk “Željezničar” Sarajevo, i to oba meča u subotu sa početkom od 12h i 15h.

Prvi dio sezone STK Mladost je završila na drugom mjestu sa omjerom 9:2.

Za seniorsku ekipu u drugom dijelu sezone će nastupati: Konjić Edin, Dizdarević Mirza, Zahirović Kenan i Šećibović Adin.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno