Biznis

STIGLA JE NOVA MAZA: Uživajte u neodoljivom karamel okusu

STIGLA JE NOVA MAZA: Uživajte u neodoljivom karamel okusu  – Nakon, sada već dobro poznatih okusa Maza lješnjak namaza sa 20% i 30% lješnjaka, te Maza Crunchy-a, kompanija AC Food s ponosom predstavlja ekskluzivno izdanje još jedne Maze, a riječ je o neodoljivom okusu karamele. Maza Caramel sa 30% lješnjaka stigla je na tržište, a oni koji su imali priliku da je probaju okarakterisali su je kao „najbolju do sada“ jer je nova Maza iskustvo karamele kakvo još niste doživjeli.  Iz AC Food-a navode kako se radi o sastojcima koji su isti poput onih u premium čokoladnim pralinama.

Na policama u svojim omiljenim trgovinama prepoznat ćete je po atraktivnom pakovanju sa zlatnim dizajnom i plavim zatvaračem, a njen kvalitet garancija je za nezamjenjiv artikal kojeg će prepoznati kako oni najmlađi, tako i stariji.

„ Put definiranja i optimizacije okusa je bio vrlo složen. Nakon što smo uradili grubu strukturu okusa, pristupljeno je „finom“ podešavanju na kojem smo radili duži period. Rezultat toga je jedan vrhunski nivo kvaliteta u kategoriji krem namaza, a nastao je zajedničkim djelovanjem tehnologije i nauke prateći moderne trendove. Mazu Caramel karakteriše 30% manje šećera od ostalih namaza, odsustvo palmine masti, visok udio lješnjaka te karamela i toffee.“ – istakao je Aldin Islamović, Mr.preh.teh. kompanije AC Food.

Kreativni tim AC Food-a, uz kooperaciju sa Odjelom za marketing i razvoj brendova AS Holding-a,  radio je na razvoju ovog okusa punih 11 mjeseci, a finalni je odobren nakon osam testnih verzija.  Dokaz o kvaliteti jeste i nedavno priznanje „Superior Taste Award“ koje je Maza osvojila prošlog mjeseca u Briselu na osnovu rezultata analize Međunarodnog instituta za okus.

Novu Mazu Caramel možete pronaći na policama većih trgovačkih lanaca širom BiH.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem