Nogomet

Stigao Oglečevac, Grahovac ostao, Pejić otišao

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon desnog bočnog nogometaša Gorana Popovića, Čelik je ovog ljeta angažovao još jednog igrača iz redova Slavije. Iz Istočnog Sarajeva na Bilino polje je danas stigao Nedim Oglečevac, 24-godišnjak iz Sarajeva. Riječ je o igraču koji je prošle sezone od 25 odigranih utakmica za Slaviju, 13 puta bio starter, a postigao je i jedan pogodak.

Za šefa struke Čelika Borisa Pavića, radi se o igraču dobre motorike, fizički dobrih predispozicija, koji tek treba da se nametne kao pojačanje. “Imamo mi 13 – 14 igrača koji su u konkurenciji za prvih 11, međutim nama hitno trebaju dva super kvalitetna igrača. Trebaju nam dva pojačanja, dvojica napadača. Ponavljam, sezona je duga…“, kaže Pavić. Iz tih razlog stručni štab odlučio je zadržati Vladu Grahovca koji je bio pred odlaskom u Novi Travnik.

Za razliku od Grahovca koji je ostao, Bilino polje je napustio Nebojša Pejić. Čelik u srijedu od 17,30 sati u Doboju kod Kaknja igra drugi kontrolni meč, a rival je naravno FK Mladost DK!

SPORTZDK



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno