Biznis

Štamparija sa dugogodišnjom tradicijom FLYER

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Štamparija sa dugogodišnjom tradicijom FLYER – Štamparija sa dugogodišnjom tradicijom FLYER.ba

Od 2006-e godine štamparija Flyer (www.flyer.ba) uspješno obavlja svoju djelatnost i svoje zacrtane ciljeve. Pronalaženje najkvalitetnijih dizajnerskih rješenja uz pračenje želja i zahtjeva klijenata doprinjelo je da je štamparija Flyer postala prepoznatljiva na tržištu kao jako ambiciozna i izuzetno uspješna štamparija koja ispunjava sve potrebe klijenata. Početni fokus na ofsetnoj štampi se proširio na više asortimanskih segmenata, te uspješno usmjeravajući raspoloživa sredstva Flyer štamparija slijedi uspješan put razvoja firme i štamparskih usluga.

Danas Flyer štamparija nudi sve vrste štampanog materijala u ofsetnoj i digitalnoj tehnologiji. Kvalitetnim pristupom sigurno ispunjavaju visoke standarde tržišta i zahtjeve klijenata. Asoriman koje nudi Flayer štamparija je zaista više nego reznovrstan, pa će flajeri, knjige, memorandumi, vizit kartice, koverte, plakati, katalozi, reklamni blokovi i još mnogo toga – biti sigurno asortiman koji će privući pažnju klijenata kojima je potrebna kvalitetna i brza izrada svih oblika štamparskog materijala. Poštovanje rokova i jako konkurentne cijene će sigurno biti razlog da ukažete povjerenje Flyer štampariji.

S nadom da prepoznajete naš trud, s poštovanjem www.flyer.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno