Biznis

Axen televizori – ko su i odakle dolaze?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Axen televizori – ko su i odakle dolaze? – Axen televizor-e proizvodi poznati Turski proizvodjač “SUNNY” i u narednom tekstu ćemo nešto više napisati o tom poznatom Turskom brendu.

Kada je 1979-e godine Hayrettin Atmaca na ličnu inicijativu pokrenuo Atmaca Elektronik A.Ş., nije ni slutio da će vremenom ova kompanija postati največi proizvođać elektronike u Turskoj. Pod SUNNY markom izdaju raznovrsni elektronički asortiman i mogu se pohvaliti velikim izborom u ponudi. To su mnogi modeli televizora, telefona, satelitskih prijemnika i mnogo drugih proizvoda. Proizvodnja se nalazi u Istanbulu na 110 000 kvadratnih metara.

Međutim već sada postoji potreba za novim savremenim proizvodnim prostorima kako bi se odgovorilo zahtjevima tržišta. Atmaca Electronics Inc. je osim već pomenutog uspjeha na domačem tržištu, postigla veliki ispjeh na ovom polju i van granica Turske. Današnjim izvozom svojih proizvoda u 78 zemalja svijate, Atmaca Electronics potvrđuje tu činjenicu.

Važnost istraživanja i razvoja

Pošto se očekivanja potrošaća iz dan u dan povećavaju, odjel za razvoj Atmaca Electronics-a je uzeo već provjereni pristup kupcima kako bi na najbolji i najefikasniji naćin saznao sve ono što kupci danas žele. Konstantnom analizom prohtjeva potrošača, odjel za istraživanje i razvoj kontinuirano razvija nove projekte i proizvode koji se skoro pa uvijek pokažu kao “pun pogodak” za kupce.

Proizvodnja LED televizora je izuzetno uspješna i sa njima je postignut zapažen uspjeh. Atmaca Elektronik A.Ş. sistem je dizajniran sa principom Once Piece Flow i koristi potpuno automatiziranu robotsku tehnologiju. SUNNY Esfera i SUNNY Cascada nude usisavače kao vrhunske proizvode za potrošače.

Zadovoljstvo kupaca Axen televizora

Ko i svuda, zadovoljstvo kupca je veoma važno i prema tom dijelu SUNNY pridaje veliku pažnju. Povećanje ulaganja na tom polju, odmah na startu se pokazalo zadovoljstvo kupaca i veliki interes za kvalitetne SUNNY proizvode. 2007-e je postignut ISO 9001 standard koji je bio rezultat ukupno ispravnog pristupa upravljanja kvalitetom gotovog proizvoda. SUNNY sa svojim stručnim osobljem za odnose s kupcima samouvjereno napreduje ka cilju bezrezervnog zadovoljstva kupaca njihovih proizvoda. Danas širom zemlje postoji više od 500 centara za prodaju u Turskoj.

Ekološki brend Axen televizora

U današnje vrijeme se jako mnogo pridaje važnosti ekološkim proizvodima. Nakon usvajanja certifikata sistemom upravljanja okolišem ISO 14001 iz 2011-e godine, SUNNY udovoljava sve zakonske zahtjeve vezano za zaštitu okoliša i time ispunjava uslove ekološkog brenda. 2013-e sa postignutim OHSAS 18001 certifikatom sistema zaštite na radu, ispunjene su i norme kontrole rizika u cijeloj firmi.

Zaposlenost i poštovanje zaposlenika

U Turskoj je treći po veličini „domaći” Electronics Inc proizvođač, sa velikom važnosti a vezano za zapošljavanje i ljudsko povjerenje u zemlji. 38-godišnje proizvodno-marketinško iskustvo, hiljade zaposlenih a milijuni sretnih kupaca je doprinjeo da je ovo jedan od vodećih turskih proizvođača s obzirom na društvene odgovornosti i etičke vrijednosti.

Kompletnu ponudu Axen televizor-a možete pogledati na ProComp web shopu na sljedećem linku: https://www.procomp.ba/603-axen-televizori



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno