Nogomet

Šta kaže statistika: Koliko će Zmajevi osvojiti bodova i da li je to dovoljno za Euro 2024

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nogometnoj reprezentaciji BiH se nakon poraza od Portugala predviđa osvajanje nešto manje od 15 bodova za odlazak na Euro 2024 godine u grupe J.

Naši Zmajevi su sinoć doživjeli poraz rezultatom 3:0, a nakon tri odigrana meča, zauzimamo četvrtu poziciju na tabeli grupe J sa tri osvojena boda, odnosno nakon pobjede protiv Islanda na otvaranju kvalifikacija.

Nakon toga, doživjeli smo gostujući poraz od Slovačke, sinoć od od Portugala, a u narednom susretu nas očekuje duel protiv Lukseburga, koji ima četiri boda iz tri utakmice.

S tim u vezi, procjena je da će naš tim do kraja kvalifikacija osvojiti još 12 bodova te da ćemo nastup u grupi J završiti na trećem mjestu, iza Slovačke za koju se predviđa da će osvojiti 17,75 bodova.

Za Luksemburg se predviđa da će osvojiti nešto više od 11 bodova, kao i za Island, dok je procjena da će Lihtenštajn osvojiti nešto više od dva boda.

Nakon sinoćnjeg poraza, već za dva dana imamo priliku za popravni kada u Zenici budemo ugostili Luksemburg u utakmici u kojoj će pobjeda za Zmajeve biti jedina opcija.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno