Rekreacija

SRK Tvrđava: Održana godišnja skupština

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SRK Tvrđava je sinoć, 18. januara, održala svoju redovnu godišnju skupštinu u prostorijama velike sale Grada Zenica. Nakon detaljnog pregleda aktivnosti kluba za 2020.godinu dolazimo do zaključka da je Tvrđava imala i te kako uspješnu godinu.

Uzet ćemo u obzir samo aktivnosti oko Ramazanskog topa, organizaciju najvećeg otvorenog treninga u BiH, učešće na svim bitnim airsoft eventima u BiH, pisanje o klubu čak i u španskom airsoft časopisu, učešće u dezinfekciji grada u sklopu GSS Zenica, prijem našeg federalnog airsoft saveza, čiji je Tvrđava član, u Evropsku Airsoft Federaciju itd.

Također je prezentiran detaljan plan aktivnosti za 2021.uz nadu da će biti još bolja godina i da će restriktivne mjere da popuste. Također je popunjeno mjesto člana UO, umjesto Emira Agovića, koji je sada dobio status počasnog člana, u UO je izabran Jasmin Softić.

Za poseban angažman uglednom titulom “bedema” nagrađeni su Fadil Pezo, Sakib Dudić, Jasir Smajić, Hamza Mujkanović, Amer Pašanbegović. Imamo jos toga dosta za napisati, ali prostora je malo.

Predsjednik SRK Tvrđava Dženis Imširović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno