Ostali sportovi

SRK Bosna osvojila prvenstvo Hrvatske

SRK Bosna najbolja u Hrvatskoj
SRK Bosna najbolja u Hrvatskoj
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SRK Bosna osvojila prvenstvo Hrvatske- SRK Bosna ovog vikenda je učestvovala na posljednjeg prvenstvu ove godine koje je održano u Hrvatskoj. Takmičenje je održano na atraktivnoj rijeci Cetini, a učestvovale su sve rafting ekipe Hrvatske.

Važno je naglasiti da je SRK Bosna bila jedini predstavnik Bosne i Hercegovine na ovom takmičenju i dokazala po ko zna koji put da trud i odricanja uvjek urode plodom.

Takmičenje je bilo izuzetno zahtjevno, jer su domaćini bili na svom terenu, te rijeka i bukovi bili njima dobro poznati.

Takmičari „Bosne“ su osvjetlali obraz Bosne i Hercegovine te na ukupnom plasmanu Otvorenog prvensta Hrvatske donijeli zlatnu medalju, te pokazali da se radi o izuzetno ozbiljnom timu koji ima itekako ambiciozne planove.

Ovim takmičenjem se završava rafting takmičarska sezona, te slijedi kratka pauza i lagano uhodavanje za sljedeću sezonu.

Kapiten SRK Bosna Dajan Vinovčić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno