Nogomet

Srijeda rezervisana za Čelik, prijateljska utakmica NK Čelik – OFK Gradina Srebrenik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Srijeda rezervisana za Čelik! ⚫🔴

NK Čelik Zenica će u srijedu na stadionu Bilino polje odigrati posljednju domaću pripremnu utakmicu. Od 18:00 sati na Bilinom polju sastat će se NK Čelik Zenica i OFK Gradina Srebrenik.

🔙 Posljednja utakmica između ove dvije ekipe odigrana je 18.05.2013. godine u okviru 29. kola Premijer lige BiH, a tom prilikom naš klub je nakon preokreta savladao Gradinu rezultatom 2-1.

Rukovodstvo i menadžment NK Čelik Zenica poziva sve navijače i simpatizere da u što većem broju odvoje svoje vrijeme i dođu na utakmicu u srijedu na stadionu Bilino polje. Vašim dolaskom na utakmicu direktno pomažete crno-crvenim momcima u borbi za povratak našeg kluba u vrh bosanskohercegovačkog nogometa. Čelik naredne sezone lovi prvo mjesto i ulazak u viši rang, te vaša podrška na svakoj utakmici je od velikog značaja.

Klub će uskoro objaviti informacije vezane za prodaju ulaznica, Fan shop tokom odigranja utakmice i više… 🔜

🏟 Čelik i Bilino polje su ponovo IN!
#samočelik #pohodnarangviše



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno