Nogomet

SRAMOTNO: Tri omladinske selekcije NK Čelik nisu otputovale na mečeve u Hercegovini

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SRAMOTNO: Tri omladinske selekcije NK Čelik nisu otputovale na mečeve u Hercegovini – Pioniri i kadeti Čelika danas su imali zakazane dvoboje sa ekipom Širokog Brijega u okviru Omladinske Premijer lige BiH, dok su juniori trebali odigrati duel sa Zrinjskim u Mostaru.

Ipak do toga neće doći, a kako nam je rečeno razlog je bizaran. Zeničani nisu imali autobus sa kojim bi krenuli na put.

Naime, kako nam je rekao jedan od trenera u klubu svi su stigli na dogovoreno mjesto za polazak na vrijeme, ali autobusa nije bilo. Nakon čekanja od sat vremena i desetak poziva prema odgovornim ljudima iz kluba, koji se nisu javljali donijeli su odluku da puste dječake kućama i da ne otputuju u Hercegovinu.

Ovo nije prvi put da se dešavaju ovakve stvari omladincima kluba iz Zenice, a očigledno je da neke stvari ne štimaju u omladinskom pogonu zeničkog premijerligaša, a neodlazak na utakmicu je samo kulminacija lošeg rada i odnosa. Pokušali smo kontaktirati ljude iz Čelika, međutim na naše pozive nije bilo odgovora.

sport1.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno