Naše

Sramota: međunarodnoj liniji dali lokalni bus

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Postovani, Obracam se redakciji ZENICABLOG u vezi drzavne firme javnog gradskog i saobracajnog prijevoza ZENICATRANS ZENICA. Dana 09 Juna 2015 godine u 13:45 sati na glavnoj autobuskoj stanici Beograd na peronu 28 dozivjeo sam nevjerovatnu neprijatnost, nakon sto sam ugledao gradski autobus HIGER Zenicatransa koji saobraca BEOGRAD-ZENICA-BUGOJNO. Pitam se da li je to normalna firma ZENICATRANSA da prevozi putnike iz druge u drugu drzavu sa gradskim i sto mozemo zakljuciti lokalnim autobusom HIGER koji bez uvrede saobraca na relacijama za Orahovicu, Vrselje..
Zaista nema smisla sa ovim javnim prevozima, voze ljudi na medjunarodnim linijama stotinama kilometara, druga stvar unutrasnjost autobusa je katastrofalna i ne mozes normlano da sjednes na sjedistima, sve je razvaljeno i poderano, treca stvar “klima uredaj” u vozilu je kao da se rashladujes kucnim ventilatorom.
Pitam se da li firma ZENICATRANS ZENICA ne moze organizovati normalan i uredan autobus da saobraca u drugu drzavi ZENICA-BEOGRAD i da saobracaj bude efikasan i udoban??? Za sta mi putnici dajemo 70,00 KM?? Za koji prevoz???
Ne mozes normalno da funkcionises sa sjedistima sa predjenim 320 km puta i kad izadjes iz autobusa, na sve strane tijela bolovi zbog loseg sjedenja. Zaista nema rijeci i pohvale za ZENICATRANS i da je to sramota za nasu drzavu i da zaista nismo sposobni da odrzavamo saobracaj efikasno i da putnici budu zadovoljni.

A. Kadric



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno