Politika

SPU BiH – Nastavlja se mobilizacija penzionera

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SPU BiH – Nastavlja se mobilizacija penzionera – U nizu predizbornih aktivnosti članovi i simpatizeri SP/U BiH Zenica organizovali su zajednički posjet i druženje sa mještanima i tamošnjim članovima SP/U u MZ Tetovo, (Povjereništvo Tetovo i Banlozi). U vrlo prijateljskoj i bliskoj komunikaciji predstavljene su poduzete aktivnosti i ciljevi rukovodstva SP/U, te kandidate na listi na sva tri nivoa vlasti. Svojim vidjenjem statusa svih penzionera u BiH, ali i ostalih kategorija ugroženog stanovništva i egzodusa mladih iz BiH i svojim kratkim biografijama predstavili su se: Miralema Bašić-Buzaljko, potpredsjednica,Hamid Begovac,dugogodišnji član i aktivista, Anka Savić, Ahmet Patković, Munever Mehičić, Sabiha Kurtić i Senad Pajic, predsjednik SP/U Zenica.

Posjetu je organizovao IŠ GO SP/U Zenica a ista je iskorištena i za jačanje saradnje u budućnosti, ali i ovogodišnje izbore.

Penzioneri su još jednom poručili da nikada više nikoga neće moliti za prava koja su ostvarili u državi koju su oni izgrađivali i da su rješeni da zbiju redove i prošire priču o sebi i svom statusu, ali da će na demokratski način kroz podršku svojoj matičnoj stranci SP/U BiH “nastaviti borbu za svoja prava NE ispred parlamenata i institucija izvršne vlasti NEGO u parlamentima i izvršnoj vlasti.”



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno