Ljudi

Sportski magazin Al Jazeere Balkans: Bekim Dino Pašalić o posljedicama pandemije na nogometnio tržište

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sportski magazin Al Jazeere Balkans: Bekim Dino Pašalić o posljedicama pandemije na nogometnio tržište – Vrijednost nogometaša na svjetskom tržištu srušena je pojavom korona virusa.

Nogomet će morati biti prilagođen novonastaloj situaciji, smatraju analitičari, treneri i nogometni agenti.

O posljedicama korona virusa na nogometno tržište za Sportski magazin Al Jazeere Balkans govori Bekim Dino Pašalić, nogometni menadžer iz Barcelone.

U nedjelju navečer emitovane su dvije od deset epizoda dokumentarnog serijala ”Last Dance”, posvećenog generaciji Chicago Bullsa, koja je predvođena Michaelom Jordanom osvojila posljednju od šest titula NBA lige.

Sportisti, odnosno sportske organizacije razmišljaju o povratku normalnom životu koji je poremetila pandemija korona virusa. Među mnogim prekinutim ili zaustavljenim takmičenjima je i Formula 1, a vozači se nadaju da će imati priliku kompletirati sezonu.

Urednik i voditelj je Emir Delić, a emisiju možete pogledati OVDJE.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno