Ljudi

Napustio nas je Simbad Suljić Simbo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U 58. godini života u utorak nas je napustio naš sugrađanin Simbad Suljić Simbo. Mnogi ga znaju kao vlasnika autolakirerske radnje u Lukovom polju. Neki drugi ga znaju kao bajkera, člana najboljih ekipa bajkera i učesnika svih  velikih bajkerskih skupova u regionu.

Oni bliži svijetu sporta ga znaju kao ragbijaša, trenera, selektora, jednog od najzaslužnijih da zenički i bh. ragbi bude respektabilan u regionu. Ipak, većina Zeničana kao zna upravo kao Simbu, dobrog čovjeka, čaršijskog lika, čovjeka iz raje. Teško da ga neko ne zna, barem po liku i po dobroj duši, u kojoj je bila kombinacija majstora neimara, sportiste, bajkera i najvažnije čovjeka.

Sigurni smo da će zbog ove informacije, ako je već nisu čuli, biti tužni mnogi naši sugrađani ma gdje danas živjeli,a li i ljudi koji su proteklih decenija imali priliku da ga upoznaju. Umjesto nečije ili duže priče, dijelimo sa vama neke od Simbinih fotografija nastalih proteklih dana na točkovima, u radionici i oko terena.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno