Rekreacija

Sportske igre mladih stižu u Zenicu – podržite mališane u Areni

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sportske igre mladih stižu u Zenicu – podržite mališane u Areni – U Zenici će se 13.7.2016.godine, sa početkom u 8:30h u Gradskoj Areni, održati šeste BH Telecom Sportske igre mladih. Pozivamo vas da svojim prisustvom uveličate ovaj događaj i date podršku našim sjajnim budućim sportistima.

Najveće besplatno takmičenje za dječake i djevojčice ove godine održava se u dvije starosne kategorije: 2001. godište i mlađe te 2005. godište i mlađe u 10 sportova: fudbal, rukomet, košarka, tenis, stoni tenis, odbojka, atletika, odbojka na pijesku, šah i igra ‘između dvije vatre’.

Prijave su otvorene do dana održavanja Igara u ovom gradu te se svi zainteresovani mogu prijaviti putem web stranice www.igremladih.ba ili na broj telefona 033/711 930.

Takmičenje u Zenici će se održati u srijedu, 13.07.2016. SIM-ovci će imati priliku učestvovati na Coca-Cola CUP-u u malom nogometu, Poli CUP-u u malom nogometu, Bosnalijek CUP-u u uličnoj košarci, Lutrija BiH CUP-u odbojci, Gorenje CUP-u u rukometu, tenisu, šahu i stolnom tenisu.

OBAVEZNO PROČITATI

Po dolasku na teren učesnici su obavezni ispuniti prijavni list sa imenima igrača i anketni list za potrebe Direkcije Igara. Svi učesnici su obavezni donijeti dokument sa slikom (đačka knjižica, pasoš, klubska registracija, itd. sa pečatom preko slike) koji su dužni pokazati na upit protivničke ekipe prije početka utakmice. Dokument koja nemaju pečat preko slike (osim pasoša) smatraće se nevažećim i igrač/ica koji posjeduje isti nemaju pravo nastupa na takmičenju osim ako suprotna ekipa ne da saglasnost.

Rodni list i zdravstvena knjižica su valjan dokument isključivo ako suprotna ekipa da saglasnost! Ekipe ili pojedinci imaju pravo uložiti žalbu 2 dana nakon utakmice sa dokazima, ukoliko se nakon pregleda žalbe i dokaza utvrdi da je pobjednička ekipa na turniru u gradu domaćinu “lažirala” dokumente ista će biti diskvalifikovana sa finalnog takmičenja. U tom slučaju na finalno takmičenje prolazi drugoplasirana ekipa.

Direkcija Sportskih igara mladih je angažovala profesionalnu agenciju za zaštitu na terenima ali i pored toga Direkcija ne odgovara za lične stvari učesnika, tako da Vas upozoravamo da svoje lične stvari (mobitele, novčanike, opremu itd.) ne donosite na terene ili da ih povjerite svojim voditeljima na čuvanje. Direkcija Igara ne odgovara za izgubljene ili otuđene stvari.

Igre mladih već  petu godinu na terenima promovišu fair-play, toleranciju, poštivanje protivnika pa sve naše SIM-ovce molimo da se ponašaju u skladu s navedenim.

I ne zaboravite Igre su zaakooon!

Raspored takmičenja i satnica:

Srijeda, 13.07.2016.

Gradska Arena Zenica

Poli CUP u malom nogometu/fudbalu

Dječaci (2005. godište i mlađi)

Prijave 8:30h

Takmičenje 9:00h

Coca-Cola CUP u malom nogometu/fudbalu

Djevojčice i dječaci (2001. godište i mlađi)

Prijave 8:30h

Takmičenje 9:00h

Bosnalijek CUP u uličnoj košarci

Djevojčice i dječaci (2001. godište i mlađi)

Prijave od 09:00h

Takmičenje u 09:30h

Lutrija BiH CUP u odbojci

Djevojčice i dječaci (2001. godište i mlađi)

Prijave od 10:15h

Takmičenje u 10:45h

Gorenje CUP u rukometu

Djevojčice i dječaci (2001. godište i mlađi, 2005. godište i mlađi)

Prijave od 11:00h

Takmičenje u 11:30h

Stolni tenis

Djevojčice i dječaci (2001. godište i mlađi, 2005. godište i mlađi)

Prijave od 12:45h

Takmičenje u 13:00h

Teniski tereni Kamberovića polje

Tenis

Djevojčice i dječaci (2001. godište i mlađi, 2005. godište i mlađi)

Prijave od 10:45h

Takmičenje u 11:00h



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno