Nogomet

Spisak igrača NK Čelik koji su se pojavili na današnjoj prozivci

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Spisak igrača NK Čelik koji su se pojavili na današnjoj prozivci – Kao što smo već objavili, danas je u prostorijama NK Čelik održana press konferencija pred početak priprema za novu sezonu 2020/2021, u kojoj će bivši zenički Premijerligaš nastupati u najnižem rangu takmičenja, Kantonalnoj ligi ZDK, link: https://www.zenicablog.com/foto-press-u-nk-celik-odrzana-prozivka-igraca-za-start-u-ligi-zdk/.

Nakon press konferencije održana prozivka tima. Prisutnim igračima obratio se Predsjednik Upravnog odbora NK Čelik, Armin Gafurović, kapiten Fenan Salčinović i Hukić Nizah, koji se, kao Kooridnator omladinskog pogona obratio igračima, dok Uprava zvanično ne imenuje trenera.

Prozivku je obavio Nizah Hukić, koordinator omladinskog pogona Kluba.

Prozivci su prisustvovali:

  1. Šiljak Amar
  2. Šehić Haris
  3. Šabić Harun
  4. Ćerim Amer
  5. Huseinović Hasan
  6. Muslić Amar
  7. Horić Maid
  8. Vardo Evhad
  9. Hinović Dino
  10. Čičak Davud
  11. Ibraković Harun
  12. Smriko Samid
  13. Nukičić Muhamed
  14. Hasičić Mirza
  15. Sejmen Hanan
  16. Žuna Selim
  17. Jupić Haris

Od igrača koji su prošle sezone igrali za crno-crvene u Premijer ligi BiH, bila su tek tri fudbalera: Selim Žuna, Hanan Sejmen i Harun Vardo.

Kapiten Fenan Salčinović će za desetak dana odlučiti da li će nositi dres kluba naredne sezone ili će na drugi način ostati u klubu.

Prvi trening zakazan je u ponedjeljak u 11:00 sati, a Nizah Hukić će voditi ekipu do imenovanja šefa struke. Današnjoj prozivci nije prisustvovao Adis Nurković koji se nalazi na edukaciji, a trebao bi biti naredne sezone u dvostrukoj ulozi – ulozi golmana i trenera golmana.

E.Imamović

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno