Zenica

Spisak boračkih stipendista Grada Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Služba za boračko-invalidsku zaštitu Grada Zenice objavila je prelimiranu listu kandidata koji su bodovani za boračke stipendije u akademskoj 2014/2015. godini. Na preliminarnoj listi je 455 kandidata,dok je istovremeno objavljena i lista od 79 aplikanata koji nisu zadovoljili kriterije. 

-Ostavljen je rok do 14. januara za podnošenje prigovora,nakon čega će biti sačinjena konačna rang lista,potvrdio je Nihad Rešić,pomoćnik gradonačelnika za boračko-invalidsku zaštitu.

Prema njegovim riječima,procjena je da će za Zenicu od strane resornog kantonalnog ministarstva biti dodijeljena jedna trećina od ukupno planiranog broja stipendija,što znači oko 330 stipendija.

Za proteklu akademsku 2013/2014 godinu do sada su isplaćene 3 od 8 rata,a razlog usporene dinamike je slabije punjenje kantonalnog budžeta. 

Zenicablog objavljuje spisak svih stipendista koji su na preliminarnoj listi (455), kao i onih, odbijenih (79). 

stipendija zenica 01

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno