Kultura Zabava

Spektakularni muzički susret: Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Bosansko narodno pozorište u Zenici 7. juna bit će pozornica nevjerojatnog muzičkog susreta – Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić donose spektakularni muzički događaj koji će osvojiti srca publike.

Dvojac Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić, istaknuti gitaristi i majstori svog zanata, spojit će svoje virtuoznosti u zapanjujućem muzičkom putovanju. Njihova jedinstvena kombinacija stilova i tehnika stvorit će muzičku magiju koja će očarati sve prisutne.

Obojica muzičara imaju impresivne karijere i prepoznatljive glazbene potpise. Vlatko Stefanovski jedan je od najcjenjenijih gitarista na Balkanu, a njegove izvedbe uvijek su obogaćene strastvenošću i virtuoznošću. Miroslav Tadić, jedan od najuspješnijih muzičara rođenih u našoj zemlji, kao i Stefanovski, često istražuje različite žanrove i tradicije, te je njegova muzika oduvijek nadahnjivala publiku diljem svijeta.

Očekuje nas nezaboravna večer ispunjena nevjerojatnim harmonijama i izvrsnošću koju samo majstori poput Stefanskog i Tadića mogu pružiti.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno