Info

Specijalno izdanje CD-a sa Senadom Hadžifejzovićem u subotu od 18.45 iz Konjica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Specijalno izdanje Centralnog dnevnika sa Senadom Hadžifejzovićem ove subote, 26. januara od 18.45 sati bit će emitirano iz Doma kulture iz Konjica.

– Pokazat ćemo ljepote Konjica, grada koji spaja Hercegovinu sa Bosnom. U emisiji će se govoriti o brojnim temama- privredi, sportu, kulturno-historijskim znamenitostima… Konjic je najsjeverniji grad Hercegovine, smješten upravo u središtu Bosne. Donosimo vam priče grada koji nikada u biti nije bio baš ni Bosna, a ni Hercegovina. Grad koji je ono „I“ u imenu naše zemlje, a to „I“ mogli bi pronaći u simbolu ljepote ovoga grada – njegove prekrasne ćuprije – ističu sa Face TV-a.

Ekipa Centralnog dnevnika Face TV-a, informativne emisije sa najdužom tradicijom u regiji i Evropi, povjerenje miliona gledatelja u BiH i zemljama bivše države zaslužila je neposrednim i objektivnim izvještavanjem kroz jedinstven format.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno