Info

Specijalni program povodom 1.godišnjice N1

Godišnjica N1 TV
Godišnjica N1 TV
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prvu godišnjicu rada N1 TV obilježit će u četvrtak specijalnim programom, koji će biti emitiran direktno iz sva tri regionalna centra (Sarajevo, Beograd i Zagreb).

Specijalni program ponudit će osvrt na ključne trenutke emisija kao što su N1 Info, Dnevnik u 19 i 22, Pressing, Crvena linija, Novi dan, InfoBiz, Scena, Impuls i Pozitiv.

Domaćini tog programa u Sarajevu su direktor Uredničkog kolegija N1 reporter CNN-a Brent Sadler i direktor programa N1 za BiH Amir Zukić, koji će predstaviti rezultate i najaviti planove za narednu godinu.

Kako je saopćeno iz N1 TV, prvu godinu rada obilježili su Breaking news, javljanja reportera s mjesta događaja, ekskluzivni izvještaji i direktni prijenosi najvažnijih događaja.

N1 TV je prva regionalna dvadesetčetvorosatna news platforma i ekskluzivni partner CNN-a za regiju, a za godinu dana putem svoja tri regionalna centra (Sarajevo, Beograd i Zagreb) pratila je sve najznačajnije lokalne, regionalne, ali i svjetske događaje.

N1 news platforma ima tri regionalna centra (u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu), od kojih svaki ima svoju uređivačku politiku, novinare, TV studio, web i mobilnu platformu. Sva tri studija proizvode odvojene sadržaje koji se spajaju u jedan regionalni program kad su u pitanju informacije koje su od interesa za publiku u sve tri države. Kao ekskluzivni partner CNN-a za regiju, N1 emitira i CNN program koji se smatra relevantnim za gledaoce u regiji. Istovremeno, ta suradnja je omogućila emitiranje N1 sadržaja iz regije koji imaju globalni značaj na CNN-u.

Specijalni program i obraćanje medijima povodom prve godišnjice rada N1 TV najavljeno je za četvrtak u 12 sati u prostorijama N1 TV u Sarajevu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno