Info

Specijalni program Face TV-a u nedjelju: Uz Senada Hadžifejzovića pratite dešavanja u izbornoj noći

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Specijalni program Face TV-a u nedjelju: Uz Senada Hadžifejzovića pratite dešavanja u izbornoj noći – Na zahtjev brojnih gledatelja, Face TV večeras i sutra emitirat će specijalno izdanje emisija Face to Face i Centralni dnevnik, ali to nije sve kada su u pitanju novosti sa ove televizijske stanice.

– U nedjelju, od 21 sat, Face TV emitirat će specijalni program povodom općih izbora u našoj zemlji.  Ekipe će se uživo javljati iz izbornih štabova svih stranaka. U ovom specijalnom izdanju Senad Hadžifejzović će ugostiti i brojne analitičare, koji će dati svoje mišljenje. Emisije će moći pratiti i posjetioci našeg portala face.ba putem live streama. Pripremili smo zanimljiv i sadržajan višesatni program, a na kraju ćemo saznati i imena pobjednika na izborima – poručuju sa Face TV-a.

Podsjetimo, „Centralni dnevnik“ Face TV-a je informativna emisija sa najdužom tradicijom u regiji i Evropi, koja je povjerenje miliona gledatelja u BiH i zemljama bivše države zaslužila neposrednim i objektivnim izvještavanjem kroz jedinstven format.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno