zdk.ba
Info

Prijem kod premijera Galijaševića i ministra Sinanovića: uspjeh odbojkašica UNZE uz podršku Vlade ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prijem kod premijera Galijaševića i ministra Sinanovića: uspjeh odbojkašica UNZE uz podršku Vlade ZDK – Premijer Zeničko-dobojskog kantona Miralem Galijašević i ministar za nauku, kulturu i sport Mensur Sinanović upriličili su prijem za žensku odbojkašku ekipu Univerziteta u Zenici, koju su predvodili trener ekipe, profesor Aleksa Stanković i rektor Univerziteta prof. dr. Damir Kukić. Odbojkašice UNZE imale su niz uspješnih nastupa na turnirima u BiH i inostranstvu, posebno na nedavno održanom takmičenju u slovenačkom Kopru gdje su nastupile kao jedina ekipa iz naše zemlje i osvojile treće mjesto.

“Čestitam na uspjesima i nadam se da ćete nastaviti nizati dobre rezultate i biti najbolji ambasadori UNZE i BiH. Vlada će nastaviti bezrezervno podržavati univerzitetski sport te raditi na stvaranju boljih uslova za treniranje i nastavu tjelesnog odgoja na Univerzitetu”, kazao je premijer Galijašević, poželivši im puno uspjeha na predstojećem takmičenju u Dubrovniku. Premijer je odbojkašicama uručio komplet trenerki, kao poklon Vlade ZDK.

Trener Stanković i rektor Kukić zahvalili su se Vladi i resornom ministarstvu na kontinuiranoj i obimom sve značajnijoj finansijskoj podršci univerzitetskom sportu o kojem brine i koordinira Univerzitetski sportski savez studenata.

Press služba ZDK

zdk.ba


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno