Košarka

Spahić, Isaković, Bašić i Husejnović pozvane na okupljanje reprezentacije

Spahić, Isaković, Bašić i Husejnović na okupljanju reprezentacije
Spahić, Isaković, Bašić i Husejnović na okupljanju reprezentacije

Spahić, Isaković, Bašić i Husejnović na okupljanju reprezentacije- Odlične vijesti iz KK Kengur. Naime, košarkašice koje su u prošloj sezoni zabilježile odlične rezultate kako na kantonalnom nivou gdje su ubjedljivo zauzele prvo mjesto ali tako i na državnom prvenstvu gdje su bile među tri najbolja kluba u državi pozvane su na okupljanje reprezentacije BiH.

Prva okupljanja će biti u mjesecu januaru u Sarajevu na koja će ići četiri košarkašice : Suana Bašić, Amna Isaković, Hena Spahić i Lamija Husejnović. Ovo sigurno predstavlja jedno veliko priznanje za KK Kengur, igračice i trenere koji svakodnevno rade sa njima. Košarkašicama Kengura želimo mnogo sreće i sigurni smo da će na pravi način predstaviti naš grad.

______________
FB Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Zenicablog - KOMENTARIŠITE GORNJI ČLANAK pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Zenicabloga zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!
 
loading...