Biznis

Sol Azur & Buena vista novi sponzor NK Čelik Zenica!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sol Azur & Buena vista novi sponzor NK Čelik Zenica!- Nogometni klub Čelik i Sol Azur & Buena vista d.o.o. potpisali su Ugovor o sponzorstvu.

Sponzorski ugovor potpisan je na godinu dana.

Posebno nas raduje činjenica što su iz Sol Azur & Buena vista d.o.o., kao jedna od vodećih turističkih agencija na našem tržištum prepoznali rad i ambicije nogometnog kluba Čelik Zenica, te odlučili biti dio ove uspješne priče.

„Ponosan sam na broj sponzora i partnera koji su odlučili pružiti podršku našem klubu. Stabilizacija je težak proces i potrebno je dosta truda, rada i odricanja, ali kada znate da niste sami i da još uvijek postoje oni koji će biti podrška, onda ste sigurni da se vrijedi boriti. Zahvaljujem se rukovodstvu agencije Sol Azur & Buena vista d.o.o. za pruženu podršku ka stabilizaciji našeg kluba“ izjavio je Denis Mušović.

„Iako je naša firma Sol Azur & Buena vista zbog posljedica pandemije Korona virusa imala pad prometa od preko 80% u 2020.godini, smatramo da je ovo je minimalno što možemo učiniti da podržimo napore i trud mladog rukovodstva NK Čelik Zenica. Klub kakav je Čelik apsolutno zaslužuje da bude u samom vrhu bh nogometa, a samo zajedničkim radom i zajedničkim snagama možemo ostvariti taj cilj“ istakao je direktor agencije, Ibrahimagić Enes.

NK Čelik Zenica još jednom upućuje iskrenu zahvalnost Sol Azur & Buena vista agenciji i očekujemo uspješno saradnju.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno