Info

Smatraš da se najbolje izražavaš kroz pisanu riječ, da imaš viziju kako izgleda zajednica po tvojoj mjeri? Prijavi se na literarno takmičenje i podijeli svoju priču sa nama!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ako ste spremni iskorisiti prostor za dijeljenje vaših viđenja, iskustava i vizija, ako ste spremni svojom kreativnošću i umjetničkim izražajem (poezija, kratke priče, eseji ili nešto treće) istražiti i dočarati svoje viđenje zajednice po mjeri mladih ljudi, pozivamo sve vas, ljubitelje pisane riječi, da učestvujete na literarnom takmičenju na temu “Zajednica po mojoj mjeri”. 

Svoj rad nam možeš dostaviti najkasnije do 20.10.2023. godine do 16:00h, i to na email adresu: [email protected], sa naznakom „PRIJAVA NA KONKURS ZA NAJBOLJI LITERARNI RAD“.

Ohrabrujemo sve mlade ljude iz Zenice da svoje literarne radove pošalju na vrijeme, jer se nepravovremene prijave neće uzimati u obzir.

Opći uvjeti učešća na literarnom takmičenju:

  1. Da rad nije ranije objavljivan ili dostavljan na takmičenja
  2. Dostavljeni radovi mogu sadržavati najviše dvije stranice teksta
  3. Voditi računa o izgledu teksta (Font Times New Roman, veličina slova 12, prored 1.5)

 

Posebni uvjeti učešća na literarnom takmičenju:

  1. Pravo na učešće imaju mladi (15 – 30 godina) sa mjestom prebvališta u Zenici
  2. Jedna osoba može dostaviti samo jedan rad

 

Tri najbolja literarna rada nagrađujemo sa vrijednim nagradama.

Prvo mjesto: Bluetooth zvučnik

Drugo mjesto: Eksterni punjač

Treće mjesto: USB flash drive

 

U slučaju dodatnih pitanja sve informacije možete dobiti slanjem emaila na [email protected] ili se javiti na Facebooku i Instagramu Omladinskog udruženja REaktiv Zenica.

Ova aktivnost se realizuje kroz lokalnu građansku inicijativu Z(j)enica Bosne koju podržava Institut za razvoj mladih KULT u okviru Uči, Misli i Djeluj! UMiD obuke za omladinske lidere.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno