Zenica

Slike izložene u zgradi Vlade ZDK – prikupljeno 1.200 KM

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Slike izložene u zgradi Vlade ZDK – prikupljeno 1.200 KM – Danas je u okviru CABARET WINTER FEST-a, dan osoba sa posebnim potrebama. Njihove slike koje su nastale u organizaciji braće Petrović i Zdene Šarić-Pisker, danas su neke bile izložene u zgradi Vlade ZDK.

Veliku podršku su dali ministar za socijalni rad, politiku i izbjeglice Nurđehan Šahinović, premijer Miralem Galijašević i predsjedavajuća Skupštine Draženka Subašić, koji su pored kupnje slika, drage volje dozvolili da se slike izlože, dajući punu podršku projektu i udruženju ZVIJEZDA Zenica…

Braća Petrović su ovom prilikom rasprodali sve slike koje su tamo ponijeli i skupili 1.200,00 KM. Nastavak ove jedinstvene izložbe je u Cabaret clubu sa početkom u 19:30. Sav novac ide za udruženje osoba sa posebnim potrebama ZVIJEZDA iz Zenice.

Ministri i zastupnici koji su kupili slike u Vladi su: Miralem Galijašević; Nurđehan Šahinović; Draženka Subašić; Mithat Delić; Senad Karavdić; Rasim Skomorac; Hodžić Faruk; Meldina Ugarak; Ibrahim Plančić; Fahrudin Brkić; Mirnes Pašić; Dr.Huseinagić Senad, Lejla Imamović; Selvedina Sarajlić-Spahić; Ismet Sarajlić; Andrej Kajić; Damir Jukić; Brenjo Dragoljub; Himzo Smajić; Ivo Tadić; Fahrudin Čolaković; Ačkar Berjana; Nikola Arsenić; Marinko Kelavić; Zlatko Jelić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno