Rukomet

Škrbić sa Škrbićem o rukometu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pane Škrbić, predsjednik Rukometnog kluba Čelik iz Zenice, člana Prve lige Federacije BiH u rukometu, sastao se u Beogradu sa proslavljenim jugoslovenskim rukomatešem Draganom Škrbićem, koji je 2000. go-dine od Svjetske rukometne federacie proglašen najbojim rukomate-šem svijeta, a sada je predsjednik Rukometnog kluba Crvena zvezda. Dragan se nakon tridesetak godina vratio u Beograd iz Španije, gde je i u Barceloni i u drugim evropskim destinacijama provedo veći dio svoje rukometne karijere, nakon odlaska iz Crveven zvezde. Pored Crvene zvezde, gdje je započeo rukometnu karijeru još je igrao za Atletico Madrid, Hamelon, Ceje Laško, te u Barceloni,  gdje je nakon šest godina igradnja za taj klub zavšio rukometnu igračku karijeru.

Dva Škrbića su razgovarli o saradnji i unapređenuu rada dva rukome-tna kluba na čijem su čelu. I jedan i drugi imaju ,,zadatak” da svoje klubove vrate na puteve stare slave: Dragan ,,Crvenu zvezdu” u evropsku elitu, a Pane RK Čelik na premijerigaške i evropske vode.

Dogovorena je saradnja na oranizacionom, igračkom, trenerskom i na svakom drugm planu, što može koristiti jednom i drugom klubu.

Tako je RK Čelik, pored dogovora u poslednje vrijeme sa RK Slobodom iz Tuzle, dvostrukim evropskim šampionom RK Vardarom iz Skoplja, dogovrio saradanju  sa još jednim velikim klubom iz regiona, što Crvena zvezda svakako  jeste.

  • Raduje me da uspustavljamo čvršće konktakte sa klubovima koji mnogo znače u rukometu regiona. Nedavno smo potpisali spora-zum o saradnji i sa prvakom Crne Gore u rukometu, RK Budvanka rivijera iz Budve, a slijedi još nekoliko dogovora i
  • i sporazuma sa klubovima iz okruženja – kaže za naš portal Pane Škrbić.

NA SLICI: Dva Škrbića razgvarju o rukometu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno