Rukomet

Skopljak više nije trener RK Čelik

RK Čelik decembar 2015.
RK Čelik decembar 2015.
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Skopljak više nije trener RK Čelik – Ostavka predsjednika “na čekanju” – Na sjednici Upravnog odbora Rukometnog kuba ,,Čelik” razmatrana je Informacija o završetku prevenstva u Premijer ligi BiH.

– Ova, 2015. godina obilježena je polovičnim uspjehom: na kraju prethodne prvenstvene sezone 2014/2015. godine osvojeno je drugo mjesto u Premijer ligi BiH, te prvi put srebrna medalja Kupa BiH (finale Kupa sa banjalučkim ,,Borcem”), a na kraju u decembru ove godine postignut je najbolji uspjeh na međunarodnom planu – plasmanom u osminu finala medju 16 najboljih ekipa evropskog EHF Čelendž kupa – zaključio je Upravni odbor ,,Čelika”.

– Na kraju polusezone 2015/2016. godine osvojeno je veoma loše – peto mjesto u Premijer ligi BiH, najlošije u posljednjih pet godina. Medjutim postoji i ,,popravni ispit” i ako se sve ,,kockice” dobro poslože – Klub može na proljeće uz velike napore izboriti treće mjesto i plasman u ”Ligu 4” za šampiona BiH – zaključio je Upravni odbor.

ŠOK TERAPIJA

– Da bi se na proljeće postigli očekivani rezultati i ,,Čelik” opet bio tamo na mjestu koje mu pripada – neophodna je šok terapija: novi Upravni odbor, rekonstrukcija igračkog i trenerskog kadra – zaključio je Upravi odbor ,,Čelika”.

Što se tiče ostavke predsjednika Kluba Paneta Škrbića, za koga je rečeno da su za vrijeme njegovog ,,predjednikovanja” ostvareni najbolji rezultati kluba u 65 godina postojanja – Škrbić je upoznao Upravni odbor o svojoj odluci i ona će ići u redovnu proceduru. Istovremeno, evidentirano je desetak imena ljudi koji su predloženi za novi Upravni odbor, a pošto je konsttavano da je dosadašnjem treneru Senadu Skopljaku istekao ugovor, te da on od 17. decembra nije više trener RK ,,Čelika”, pomenuto je pet imena mogućih kandidata za novog trenera ,,Čelika”.

– Dobro je ,,pretresen” i spisak igrača – kaže se u saopštenju RK ,,Čelik” i napravljena su tri spiska – jedan spisak igrača koje treba zadržati
U RK ,,Čelik”, drugi onaj po kome se treba zahvaliti nekolicini igrača i treći od desetak imena – novih kandidata za angažovanje 3-4 nova igrača, gdje, po mišjenju Kluba treba dovesti dva beka-tri mlada ali isksuna beka i golmana – rečeno je na kraju u saopštenju RK ,,Čelik”.

– U svakom slučaju dalja sudbina kluba zavisi od Gradske uprave i njegove te podrške Grada – poručuju iz RK ,,Čelik”, a to će se znati ovih dana.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno