Zenica

Školu za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju osoba sa poteškoćama u psiho-fizičkom razvoju posjetila delegacija Pedagoškog zavoda ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Danas je JU Škola za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju osoba sa poteškoćama u psiho-fizičkom razvoju Zenica posjetila direktorica Pedagoškog zavoda ZDK Aida Salkić sa saradnicama, stručnim savjetnicama za oblast obrazovanja Advijom Huseinspahić i Amilom Herceg-Hodžić.
Tokom posjete, direktor škole Tarik Salčinović, goste je upoznao sa aktuelnim stanjem u školi. U ugodnoj atmosferi direktorica Pedagoškog zavoda je obišla nekoliko odjeljenja u školi i upoznala se sa učenicima. Prema riječima direktora Salčinovića, gosti su iskazali zadovoljstvo sa trenutnim stanjem u školi, te su istakli da saradnja i u narednom periodu bude kvalitetna kao do sada.
Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno