Ostali sportovi

Sjajan nastup mladih ragbijaša iz Zenice na turniru u Srbiji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sjajan nastup mladih ragbijaša iz Zenice na turniru u Srbiji- Proteklog vikenda u organizaciji Ragbi Saveza Srbije odigran je i treći turnir za selekciju pjetlića (selekcija U12).

Ekipe koje su učestvovale su: RK Rad, RK Žarkovo, BRK Crvena zvezda, RK Borac Starčevo, RK Čelik i domaćin RK Dorćol 1998.
Ovo je bio treći turnir  po redu za ovu uzrasnu kategoriju te je predstavljao izuzetno interesantan nastup naših mladih ragbijaša koji su u finalnoj utakmici sa RK Rad ostvarili pobjedu i osvojili prvo mjesto.
Ovo je izvanredan uvod za nastup ove selekcije u finalnom vikendu koji će biti organiziran u narednom periodu.
Za selekciju su nastupili Vidović, Bašić, Ibrahimagic, Oruč, Arnaut, Zildzic, Pauric, Sarajlic Er., Sarajlić Ed., Smajić, Šišić, Hodžić, Šestić, Pavić.
Zahvaljujemo se domaćinu RK Dorćol i Ragbi Savezu Srbije na izvanrednoj organizaciji turnira i radujemo se narednom nastupu.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno