Ostali sportovi

FOTO: Članice Plesnog kluba Iskre sa takmičenja u Sarajevu donijele 19 zlatnih medalja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prošlog vikenda zlatne ISKRICE su se takmičile na Sarajevo Dance Festivalu u različitim plesnim disciplinama. Iskrice su među još mnogo takmičara i velike konkurencije izborile skoro sva prva mjesta i napravile pravi show na takmičenju, osvojivši 19 medalja.
Od kostimografije, profesionalnih šminkera do oduševljenja kako sudija tako i publike u dvorani.

Plesni klub Iskre postoji već 13 godina i od tada nižu samo uspjeh za uspjehom. Djeca ovog kluba zajedno sa svojim roditeljima i trenerima uspijevaju da budu kvalitetni plesači i divne osobe jer bez podrške nebi postigli sve ovo do sada. Priremamo se za Zagreb winter fest i ujedno kvalifikacije za Ameriku i nadamo se da odličnim rezultatima kao i do sada jer Iskre gdje god se pojave tu ljubav počinje – rekla je voditeljica i trenerica kluba Belma Čolaković.

Iskre idu dalje pripremaju mnogo projekata za zeničku malu raju i divnih sadržaja u svome klubu. Pogledajte fotografije i uživajte u talentima našeg grada, našim Iskrama.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno