Zenica

Sindikalna podružnica JU Predškolski odgoj i obrazovanje Zenica: Ispoštovan zahtjev i povećanje plate od 20%

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Želimo obavijestiti javnost da smo se svojim sindikalnim djelovanjem i angažmanom koji traje već godinu dana izborili za većinu zahtjeva koje smo iznijeli na presskonferenciji u oktobru 2023. godine.

Najznačajniji je taj da smo od januara 2024.god. dobili povećanje plate 20% što je u ovom trenutku, s obzirom na influaciju cijena na tržištu od velikog značaja za uposlenike JU Predškolski odgoj i obrazovanje Zenica.

Nakon velikog broja dopisa i sastanaka sa menadžmentom JU Predškolski odgoj i obrazovanje, sa Upravnim odborom, Osnivačem- Grad Zenica, napokon je naš trud, rad i zalaganje urodilo plodom.

Sindikalna podružnica JU Predškolski odgoj i obrazovanje želi da se zahvali Osnivaču- Grad Zenica, na čelu sa gradonačelnikom Fuadom Kasumovićem, koji su ispoštovali zahtjev Sindikalne podružnice i odobrili nam povećanje plate 20% i samim time poboljšali život i rad nas uposlenika.

Također želimo da se zahvalimo predsjedniku Samostalnog sindikata osnovnog odgoja i obrazovanja FBiH, Selvedinu Šatoroviću na nesebičnoj podršci i pomoći u našem radu i djelovanju.

Sindikalna podružnica JU Predškolski odgoj i obrazovanje Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno