Info

Sevdah TV od sada u ponudi BH Telecom Moja TV!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

LJUBITELJI SEVDALINKE ODUŠEVLJENI! Sevdah TV od sada u ponudi BH Telecom Moja TV!

Sevdah TV je unikatna televizija koja emituje isključivo sevdalinke i emisije posvećene sevdahu, s ciljem očuvanje našeg najvećeg kulturnog blaga.

Iako se radi o novom televizijskom projektu, ovaj kanal je već popularan kod gledatelja u BiH, Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji i dijaspori. To potvrđuje i činjenica da je Sevdah TV najgledanija muzička televizija u mrežama većine ovlaštenih operatera. U najljepšim sevdalinkama, od sada, mogu uživati i korisnici BH Telecoma.

“Zaista smo sretni i ponosni što je BH Telecom prepoznao važnost očuvanja i promocije bosanskohercegovačke muzičke tradicije. Sigurni smo da će Sevdah TV biti popularan i kod korisnika Moje TV jer se radi o jedinstvenom muzičkom kanalu” kaže Alem Lolić, generalni direktor TNT Grupacije.

Inače, BH Telecom je prvi veći operater u našoj zemlji koji je prepoznao važnost ove televizije. Ljubitelji sevdaha su ovu vijest dočekali s oduševljenjem čemu svjedoče i njihove reakcije na društvenim mrežama.

„Naši gledatelji su osobe u najboljim godinama koje žele muzički kanal po svome ukusu. Oni do sada nisu imali televiziju za svoju dušu, a mi im omogućavamo da, u svakom momentu, uživaju u najljepšim sevdalinkama” kaže Lolić.

Gledatelji ovi televizije aktivno sudjeluju u kreiranju programa slanjem muzičkih prijedloga, odabirom gostiju za emisije, te raznim sugestijama i savjetima. Neki od njih su i sami zapjevali sevdalinke u sklopu nagradnih takmičenja koje organizuje ova televizija.

Kako saznajemo, prve reakcije korisnika Moje TV su odlične, a mnogi od njih već sudjeluju u kreiranju našeg programa” kaže Alem Lolić, direktor TNT Grupacije u sklopu koje posluju Sevdah TV, Kanal 6 HD, Narodni radio, Radio TNT,TNT KiDs TV, DP HD i tnt portal.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno