Zabava

Sevdah TV od 31.1. u ponudi Telemach mreže

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sevdah TV od 31.1. u ponudi Telemach mreže – Od 31.1. u ponudi Telemacha možete uživati u najljepšim sevdalinkama na kanalu Sevdah TV. Sevdah TV je unikatna muzička televizija koja emituje isključivo sevdalinke i emisije o sevdahu.

“Sretni smo što je i Telemach prepoznao važnost očuvanja i promocije bosanskohercegovačke muzičke tradicije. Sevdah TV je uvjerljivo najgledaniji muzički kanal u mrežama svih operatera koji ga preuzimaju. Sigurni smo da će se ovaj trend nastaviti i kod korisnika Telemacha” kaže Alem Lolić, generalni direktor TNT Grupacije.

Mnogobrojni ljubitelji sevdaha, na ovom kanalu, svakodnevno uživaju u najljepšim sevdalinkama snimljenim od 60-ih godina prošlog stoljeća do danas. Svake sedmice snimaju nove emisije tako da se baza sevdalinki redovno dopunjuje.

„Naši gledatelji su osobe u najboljim godinama koje žele muzički kanal po svome ukusu. Oni do sada nisu imali televiziju za svoju dušu, a mi im omogućavamo da, u svakom momentu, uživaju u najljepšim sevdalinkama” kaže Lolić.

Sevdah TV će biti dostupan na Telemachu u okviru D3 Start paketa na poziciji 250.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno