Zabava

Novi HD kanali u ponudi Telemacha

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Novi HD kanali u ponudi Telemacha – Poštovani korisnici Telemacha, od 25.1. digitalni Start, Osnovni i Prošireni paket pojačali smo dodatnim HD kanalima. Telemach programska shema je sada proširena na čak 55 HD kanala, što je ubjedljivo najveći broj HD kanala u BiH.

U D3 Osnovni paket ubacujemo 4 HD kanala i to popularne kanale iz FOX grupacije FOX HD  i FOX Movies HD na pozicijama 332 i 333! U okviru ovog paketa gledat ćete i Shorts TV HD kanal koji će emitovanjem kratkometražnih filmova obradovati sve filmofile, te kanal Nat Geo Wild HD na kojem su  emisije u potpunosti posvećene divljini i životinjskom svijetu. Shorts TV HD gledajte na pozicji 334, a Nat Geo Wild HD na pozicji 398.

D3 Prošireni paket ubacujemo 6 HD kanala i to :

  • Trace Sports Stars HD – prvi kanal posvećen sportskim zvijezdama i njihovim životima na poziciji 361
  • Nickelodeon HD –  dječiji kanal namijenjen djeci uzrasta od 8 do 16 godina na poziciji 380
  • Discovery Showcase HD i Discovery Science HD –popularni kanali dokumentarnog i zabavnog sadržaja  na pozicijama 390 i 391
  • Animal Planet HD – kanal za sve ljubitelje različitih emisija o životinjama na poziciji 392
  • The Food Network HD – kanal posvećen hrani i kuhanju na poziciji 403

U D3 Start paket ubacujemo HD verzije kanala Al Jazeera Balkan HD  i TVSA HD, koji su u okviru ovog paketa emitovani u SD formatu.

Novitet u ponudi jesu i kanali koji će od 25.1. iz SD verzije preći u HD verziju emitovanja sa zadražavanjem pozicije i dostupnosti u okviru D3 digitalnog paketa.

Uživajte  u HD verzijama domaćih kanala N1 HD i  Hayat HD kao i vrhunskim sportskim HD kanali  SK2 HD, SK3 HD i SK Golf HD.

Vaš Telemach



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno