Info

Šetnja za ozdravljenje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničko Udruženje žena oboljelih od karcinoma dojke „Život“ jedno je od 24 partnerska udruženja u BiH, koja su organizatori akcije nazvane „Šetnja za ozdravljenje“, koja će se održati 03. oktobra u na sarajevskom Vilsonovom šetalištu, najavljeno je na današnjoj pres konferenciji u Zenici.

– Cilj ove akcije svjetskih razmjera, a desete po redu u našoj zemlji, je podizanje svijesti i osnaživanje zdravlja žena u borbi protiv raka dojke, a prodajom majica za učesnike akcije obezbijediće se sredstva za poklon paketiće za oko 1.300 novooperisanih žena od ovog oboljenja, te za besplane mamografske preglede za socijalno ugrožene žene, ističe Suadeta Bobić, predsjednica zeničkog Udruženja “Život”.

U ovogodišnjoj “Šetnji za ozdravljenje” u Sarajevu, očekuje se oko 7.000 učesnika, među kojima će biti i njih oko 230 iz Zenice i Žepča, najavljeno je danas tokom pres konferencije.

rtvze.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno