Ostali sportovi

Šesdeset članova karate kluba “Perfekt” Zenica uspješno položilo za svoja prva i veća karate zvanja/ pojaseve

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
U srijedu 29.12. i četvrtak 30.12.2021.godine je održano redovno klupsko polaganje za prva i viša karate zvanja/pojaseve u KARATE KLUBU *PERFEKT* ZENICA. Klupsko polaganje je uredno  najavljeno i odobreno od strane Komisije za zvanja Federalnog Karate Saveza.  Moramo napomeniti da je Federalni KS dio Državnog karate saveza, koji je potpisao pristupnicu sa Olimpijskim komitetom BIH.
Komisija za zvanja je imenovala izuzetno jake i kvalitetne članove za ispitivanje i to :
Enver Đidić, majstor karatea crni pojas 4.DAN iz KK Ipon Vitez,
Asmir Jahić, majstor  karatea crni pojas 5.DAN iz KK Zmaj Gradačac
Nermin Bošnjak, majstor karatea crni pojas 5.DAN iz KK Perfekt.
Klupskom polaganju je pristupilo 60 članova kluba, koji su ispunjavali uslove za polaganje i moramo se pohvaliti da su svi uspješno položili za svoja prva i viša karate zvanja/pojaseve. Djeca i roditelji su polaganje shvatila krajnje ozbiljno i preko mjesec dana smo se konkretno spremali samo za klupsko polaganje. Najbolji i najveći nivo znanja i uvježbanosti su svakako pokazali naši redovni takmičari kluba.
Trenerski tim Ivana Džanković i Nermin Bošnjak su izuzetno ponosni na našu djecu i moramo se zahvaliti i roditeljima na povjerenju, podršci i uključenosti u rad kluba. Klub nastavlja sa redovnim treninzima od utorka 04.01.2022.godine u redovnim terminima rada u pet grupa, te nam početkom godine slijedi obavljanje ljekarskih pregleda, osiguranje djece i registracija u Saveze.  Naš klub nastavlja da bude sportski i takmičarski klub, te da gradi dobre, zdrave i kvalitetne SPORTISTE.
U planu nam je da učestvujemo na aktivnostima, seminarima,turnirima i prvenstvima po Kalendaru ZDK, Federalnog i Državnog karate saveza, kao i da organizujemo kolo ZDK lige u Zenici i otvoreni turnir *PERFEKT OPEN ZENICA 2022*.   Moramo se ovom prilikom zahvaliti  svim roditeljima, velikim ljudima, pojedincima, firmama koje su prepoznale naš kvalitet, ozbiljnost, trud i rad, te u skladu sa svojim mogućnostima podržali naš rad i aktivnosti. Moram iskoristiti priliku i da se zahvalim na podršci našim medijima, koji su redovno prate naše aktivnosti i rad, te na svojim portalima objavljuju sve naše nastupe i rezultate: ZENICABLOG.COM; RTV ZENICA; RADIO ZENIT I NAŠA RIJEČ
Sa početkom Nove 2022.godine nastavljamo sa UPISOM NOVIH ČLANOVA uzrasta od 4 godine, dječaka i djevojčica, te pozivamo stare članove, koji su iz svojih razloga prestali da vježbaju, da se vrate i nastave sa treniranjem najboljeg i najzdravijeg sporta na Svijetu.
Svim dobrim ljudima dobre volje i veselog raspoloženja, kao i onima koji to nisu, a posebno našim članovima i roditeljima, Uprava kluba želi PUNO ZDRAVLJA, SREĆE, LJUBAVI I SPORTSKIH REZULTATA u novoj 2022.godini – SRETNA NOVA 2022.GODINA

VIŠE FOTOGRAFIJA SA POLAGANJA U FOTO GALERIJI NA FACEBOOK STRANICI KLUBA NA OVOM LINKU



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno