Biznis

SERDA: peti javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za inovativne privredne subjekte u BiH

SERDA: peti javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za inovativne privredne subjekte u BiH – Info dan na kojem će biti predstavljen 5. javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za inovativne privredne subjekte u Bosni i Hercegovini Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA d.o.o. Sarajevo u saradnji sa Privrednom komorom Zeničko-dobojskog kantona organizira info dan na kojem će biti predstavljen 5. javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru Challenge to Change projekta.

Prezentacija 5. Javnog poziva će se održati u četvrtak 5. marta 2020. godine u 11,00 sati u Privrednoj komori Zeničko-dobojskog kantona, Mehmedalije Tarabara broj 15, velika sala (IV sprat)

Poziv je usmjeren prema svim privrednim subjektima koji imaju inovativne poslovne ideje, proizvode ili usluge koje mogu dovesti do povećanja konkurentnosti, smanjenja nezaposlenosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja u BiH. Maksimalan iznos grant sredstava dostupan za start-up iznosi 10.000,00 EUR, a za mikro, mala i srednja preduzeća do 250 zaposlenih 30.000,00 EUR, s tim da moraju obezbijediti i vlastito učešće u iznosu od minimalno 50%.

Grant sredstva obezbjeđena su kroz „Challenge to Change“- C2C program koji provode Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA i Razvojna agencija RS, a finansijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju – Sida/Ambasada Švedske u BiH.

Molimo da vaše prisustvo potvrdite na: [email protected]

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem