Zenica

Senat UNZE usvojio zahtjeve Unije studenata

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Senat UNZE usvojio zahtjeve Unije studenata- Danas je održana nova sjednica Senata UNZE na kojoj su usvojeni određeni zahtjevi Unije studenata.

Na sjednici je usvojen prijenos tri predmeta u narednu akedemsku godinu. Također, usvojen je i oktobarski (socijalni) ispitni rok na kojem će studenti moći polagati jedan predmet.

Nova akedemska 2022/2023. godina počinje 10.10.2022. godine i održavat će se uživo, osim u iznimnim slučajevima gdje će NNV svakog fakulteta procijeniti da li postoji opravdan razlog za održavanje online nastave na pojedinim predmetima.

Potvrda svih ovih odluka očekuje se narednih dana.

Senat je danas usvojio i novi Statut UNZE-a, čime su se stvorili preduslovi za realizaciju dva konkursa za prijem ukupno 30 asistenata, a za što su još ranije dobili saglasnost svog osnivača – Vlade Zeničko-dobojskog kantona.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno