Nogomet

Selektor U-21 reprezentacije Vinko Marinović objavio spisak za narednu utakmicu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Selektori „A“ reprezentacije Mehmed Baždarević i „U21“ Vinko Marinović danas su na konferenciji za novinare u zeničkom Trening centru objavili imena igrača na koje računaju u predstojećim susretima.
Spisak A reprezentacije objavljen je u prilogu: https://www.zenicablog.com/bazdarevic-objavio-spisak-igraca-za-meceve-protiv-kipra-i-gibraltara-pozvani-simunovic-i-bilbija/

Selektor U-21 reprezentacije BiH, Vinko Marinović, objavio je spisak fudbalera za kvalifikacioni meč protiv Rumunije, koji se igra 01. septembra 2017.godine u zeničkom Trening centru u 17 sati.

„Bh. selektor je izabrao 24 igrača za ovu utakmicu, a među pozvanim se nalazi i nekoliko novih imena: Marinović se odlučio za ove fudbaler: Golmani: Nemanja Trkulja (Borac), Goran Karačić (Adanaspor), Azir Muminović (Sloboda).
Odbrana: Kerim Memija (Vejle), Eldar Čivić (Sparta), Advan Kadušić, (Sarajevo), Marko Mihojević (Sarajevo), Stjepan Radeljić (Stuttgart), Darko Todorović (Sloboda); Besim Šerbečić (Radnik), Kemal Osmanković ( Željezničar)
Vezni red: Marijan Čavar (Zrinjski) Amir Hadžiahmetović (Konyaspor); Luka Menalo (Široki), Nemanja Anđušić (Sarajevo), Amer Gojak (Dinamo), Nikola Dujaković (Krupa), Stjepan Lončar (Široki), Mak Varešanović (Udinese)
Napad: Mićo Kuzmanović (Sarajevo); Almir Aganspahić (Mladost), Hamza Čataković (Trencin), Ermedin Demirović (Alaves), Demir Peco (Radnik), objavio je Sportzdk.

Vinko Marinović za medije je, pored ostalog, izjavio:
„Očekuje nas važna utakmica sa Rumunijom i želimo da je odradimo na najbolji način i osvojimo tri boda. Nema mnogo promjena u odnosu na prethodni spisak. Zbog povrede nećemo moći da računamo na Ajdina Redžića. Rumunija je dobra i brza ekipa, tehnički jaka, ali mislim da možemo ostvariti povoljan rezultat. Nakon ove utakmice očekuje nas i prijateljska u Crnoj Gori.“

Tekst i foto: E.Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno