Nogomet

Selektivni turnir za U21 reprezentaciju

Selektivni turnir za U21 reprezentaciju
Selektivni turnir za U21 reprezentaciju
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Selektivni turnir za U21 reprezentaciju- Juče su se u Zenici okupili potencijalni reprezentativci Bosne i Hercegovine do 21. godine.

Na okupljanju su se našli: Filip Radović (Leotar), Goran Medić (Brotnjo), Tarik Tinjak (Mostar SG), Mirzad Kozlić (Calp), Zvonimir Ćavar (Zrinjski), Ivan Sušac (Zrinjski), Stefan Jokić (Tango), Slađenko Janković (Čelinac), Slaven Matijašević (Čelinac), Edin Muratović (Salines), Dejan Debelnogić (Tango), Miljan Gutić (Nevesinje), Srđan Drašković (Nevesinje), Robert Šego (Brotnjo), Silvio Dujmović (Brotnjo), Benjamin Beširević (Mostar SG), Enis Isaković (Mostar SG), Eldin Skejo (Velež), Hasan Vejzović (Velež), Salko Macić (Velež), Munib Salkica (Calp), Omer Hamzić (Calp), Enes Čolić (Calp), Zinedin Buljubašić (Centar), Admir Musić (Centar), Amar Beganović (Dia BiH)

Selektor Boro Matan je u izjavi za spordc.net rekao kako su svi momci opravdali poziv.

“Odličan dan za nas. Vidjeli smo mnogo toga od momaka koji su došli na ovo okupljanje. Upotpunosti su opravdali preporuke trenera i mi smo zadovoljni viđenim. Svako od njih je pokazao da možemo da njih računati za budućnost. Ovo je jedna vrsta poligona za A tim, i u budućnosti reprezentacija Bosne i Hercegovine može sa ovakvim stvarima samo dobiti. Zahvalio bih se našem Savezu koji nam je omogućio da imamo barem jedno ovo selektivno okupljanje pred uručivanje poziva za U21 selekciju. Sve je danas bilo organizovano na visokom nivou, i ja samo mogu poželjeti što više ovakvih okupljanja”, rekao je selektor Boro Matan.

Od dvadeset šest igrača koliko ih je bilo na selektivnom turniru, trebalo bi ostati petnaest, a U21 reprezentacija okupiće se u nedelju. Novoformirana U21 reprezentacija će uskoro odigrati utakmicu sa vršnjacima iz Francuske.

4plus1.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno