Naše

Sejo uspješno operisan u Turskoj, slijedi humanitarna akcija u Clubu 072….

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sejo uspješno operisan u Turskoj, slijedi humanitarna akcija u Clubu 072….  ….  Kako je Zenicablog ranije izvještavao, našem sugrađaninu Seadu Mustafiću je dijagnosticiran tumor na mozgu, te je proteklog vikenda čuvenu tursku kliniku Acibadem, kako bi se podvrgnuo operativnom zahvatu.

 Na Facebook stranici potpore našem Seji, navedeno je da su obavljene sve potrebne pretrage i urađeni nalazi, te je danas saopćenoHvala Vam i budite i dalje uz Seju!”da je naš snažni Sejo uspješno operisan”.

-Operaciju je dobro podnio i već se oporavlja, a mi, ovako sretni, i dalje nastavljamo sa našim akcijama.

Sredstva za operaciju su dijelom obezbjeđena zahvaljujući brzoj reakciji i humanitarnim akcijama, ali će i nakon operativnog zahvata uslijediti dodatni troškovi zbog postoperativnog tretmana, neophodnih lijekova, kontrola van BiH i sl.

Najavljujemo naredne akcije, a sve detalje pratite u grupi POMOĆI – SVI ZA SEJU.

Club 072 organizuje humanitarnu svirku, a sve detalje možete pročitati – OVDJE!

Istovremeno, u velikom broju kafića u Zenici možete pronaći kutije u koje možete donirati novac za liječenje našeg Seje.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno