Ostali sportovi

Sedam medalja za TA Jale u Karlovcu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Taekwondo akademija JALE Zenica je učestvovala na taekwondo turniru u Karlovcu u Hrvatskoj. Učestvovalo je više od 800 boraca iz 15 država, a nađ klub i naš grad predstavljalo je osam boraca: Anel Ambešković, Almedin Čičak, Amar Subotić, Džejlan Harbinja, Halim Delić, Hanan Jusufović, Muatez Filan, Tarik Horić, koji su izborili sedam medalja za naš klub i to jedno zlato, pet srebrenih i jedna bronza, a ukupno 12. ekipno mjesto od 70 klubova.

Hanan Jusufović – 1. mjesto, koji je ujedno i najmlađi takmičar (7 godina) iz Ze-do kantona u posljednih 17 godina koji je osvojio zlatnu medalju i titulu internacionalnog prvaka, pobjedivši predstavnika Italije u finalu rezultatom 5:2 – srebro su osvojili Muatez Filan, Tarik Horić, Džejlan Harbinja, Halim Delić, Amar Subotić, bronza Almedin Čičak, dok je naš osmi takmičar Anel Ambesković je izgubio u borbi za treće mjesto.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno