Ljudi

Sedam godina od smrti Sanele Redžepagić

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U spomen na sedmu godišnicu Saneline smrti (03.07.2015) Fondacija „Sanela Redžepagić“ će izdati brošuru pod nazivom PREVENCIJA JE ZDRAVLJE.

Ovaj značajan dokument namjenjen je svim ženama da se educiraju o opasnostima od opake bolesti raka dojke, od koje u BiH, nažalost, oboljeva veliki broj žena.

Publikacija PREVENCIJA JE ZDRAVLJE ima za cilj da podstiče žene da se brinu o svom zdravlju, da prepoznaju promjene na svom tijelu, te da kad uoče bilo što neobičajeno, odlaze na preporučene lječničke preglede.

Navedena brošura bit će odštampana u stotine hiljada primjeraka, a volonteri fondacije „Sanela Redžepagić“ dijelit će je u svim većim mjestima širom BiH.

U brošuri PREVENCIJA JE ZDRAVLJE sadržana su najnovija iskustva o rizicima koji doprinose oboljevanju žena od raka dojke, te starosnoj dobi u kojoj žene radi prevencije trebaju ići bez straha na lječničke preglede.
Za PRESS Fondacije „Sanele Redžepagić“

Sara Gavran

Kontakt telefon:
063/803-224



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno