Politika

SDP Zenica preduzeću Parking servis – Niste vi Ustavni sud da tumačite Odluke, ako nastavite tražićemo smjenu NO i direktora

foto Arhiv
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SDP Zenica preduzeću Parking servis – Niste vi Ustavni sud da tumačite Odluke, ako nastavite tražićemo smjenu NO i direktora

Poštovana Gospodo iz JP Parking Zenica,

Kao prvo, Vi niste Ustavni sud da tumačite zakonitost Odluke!

Iskoristili ste dobru volju Gradskog vijeća koje nije htjelo donositi izmjenu Odluke pa čak i njeno stavljanje van snage kako Vas ne bi ostavili bez zakonitog rada!

Nastavkom aktivnosti na provođenju Vašeg plana i  današnjim saopštenjem ste pokazali da apsolutno ne poštujete volju građana.

Ne može i ne smije zaključak NO javnog preduzeća sa vanredne sjednice biti iznad zaključka Gradskog vijeća a pogotovo ne iznad volje građana.

Vaše poslovanje sve više  izlazi iz okvira opšteg dobra i pretvara se u lihvarski odnos prema građanima.

Nemojte misliti da nećemo od parlamentarne većine tražiti hitnu sjednicu do 01.08 sa samo jednom tačkom: “Prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o organizaciji i i načinu naplate parkiranja na javnim parking prostorima u gradu Zenici” ako se ovo ne zaustavi.

Ukoliko se Vaš drzak odnos prema građanima nastavi i izignorišete sve ovo tražit ćemo  smjenu i Nadzornog odbora i direktora preduzeća.

Press služba  GO SDP BiH Zenica

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno