Politika

SDP Zenica: Kasumoviću, drži se Puhovca, prepusti Čelik onima koji su se borili da ga ne ugasiš!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Fuade Kasumoviću drži se Ti Puhovca, brigu o NK Čelik prepusti onima koji su se borili da ga ne ugasiš, stoji u oštroj reakciji SDP Zenica na jučerašnje saopćenje gradonačelnika Kasumovića, koje smo objavili NA OVOM LINKU.

– Da se brinemo o simbolu Zenice govori i činjenica da će ovaj klub od našeg Ministra oružanih snaga druga Zukan Helez dobiti pomoć prvi put sa državnog nivoa (iako nije imao nikakvu obavezu), navodi se i dodaje –

-Iako to nismo mislili iznostiti u javnost, ali zbog “prozivanja” od strane prvog čovjeka grada obavjestit ćemo simpatizere i navijače da su delegati u Domu naroda Parlamenta FBiH u kreiranju Nacrta Budžeta FBiH uputili zahtjev da se prvi put sa nivoa Federacije izdvoje sredstva za naš klub. Ovom prilikom ćemo zamoliti vijećnike i zastupnike Kasumovićeve stranke koji su jučer podržali svog “šefa” da ne morališu na račun N.K. Čelika jer mi najbolje znamo da nikada nisu smjeli glasati za bilo koju odluku na Gradskom vijeću koja je bila u korist ovog kluba (osim Aide i Sanjina), kaže se u reakciji SDP Zenica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno