Politika

SDP saopštenje: SDA nastavlja sa rasprodajom države

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SDA nastavlja sa rasprodajom države BiH samo da bi bili na vlasti i da drugarica Seka bude zadovoljna. Nakon što je svaki normalan, slobodno misleći čovjek, čovjek od karaktera i ponosa, digao svoj glas protiv raspodjele novca kantonima i gradovima/općinama u FBiH, nezapamćenog profitersko mafijaškog načina zloupotrebe političke moći na koji se odvažiše prvaci SDA, a kasnije se javno suprostavljaju sami sebi i svom kriminalu, što je vrhunac licemjerja.

Vjerujući da su aneksijom skoro svih partija na federalnom nivou završili sav politički život, da i dalje mogu izigravati kabadahije, uostalom kako su i navikli, upletoše se se sami u svoju kriminalnu mrežu. Tako prekjučerašnju sramnu odluku, jučer poništiše i donesoše još goru i kriminalniju.

Pozivamo sve razumne i državotvorne ljude u BiH da dignu svoj glas protiv SDA kriminala, gdje su nam pokazali da životi i zdravlje građana nisu bitni, bitna je samo njihova vlast i novac.
Pozivamo skrivenog skijaša, premijera i njegovu Vladu ZDK, Skupštinu ZDK da se jave iz mišjih rupa. Biti član Vlade nije životno dostignuće koje zbog ličnog interesa može koštati zdravlja i života naših građana. Većina gradova i općina u ZDK su poniženi i osramoćeni. Pitamo javno Miralema Galijaševića da li ga je imalo sramota i da li će izaći ne zeničke ulice? Ako izađe, to je samo dodatni pokazatelj da bratija misli samo na sebe i svoj džep a da su građani za njih samo glasačke ovce.

Poštovane građanke i građani, dignite glas protiv SDA kriminala i propalog premijera Novalića. Članovi minderaši riješite se skuta Seke i Bakira u korist života i zdravlja građana ZDK. NE DOZVOLITE da Corona virus spram vas bude obična nahlada!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno