Politika

SDP BiH ZDK: čestitka povodom Dana nezavisnosti

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SDP BiH ZDK: čestitka povodom Dana nezavisnosti – Svim građanima Bosne i Hercegovine upućujemo iskrene čestitke povodom 1. marta, Dana nezavisnosti naše jedine nam domovine Bosne i Hercegovine.

Ovaj datum svi mi koji Bosnu i Hercegovinu nosimo u srcu obilježavamo kao praznik jedinstva, odlučnosti i solidarnosti. Na ovaj dan prije 26 godine građani Bosne i Hercegovine su odlučno stali na stranu svoje domovine i jedinstveno potvrdili njenu nezavisnost kao nedjeljivu državu jednakih prava svih naroda i građana koji u njoj žive– svih Bosanaca i Hercegovaca. Zato je naša obaveza da učinimo sve kako bi sačuvali vrijednosti za koje smo se izborili upravo na ovaj datum, to dugujemo generacijama koje dolaze.

Naša obaveza je da vratimo povjerenje mladim ljudima i uvjerimo ih da svoju budućnost trebaju graditi u Bosni i Hercegovini , a ne drugim zemljama širom svijeta.

Zajedno moramo stvarati bolje životne uslove kako bi mladim ljudima koji tragajući za poslom i boljim uslovima života napuštaju našu zemlju, s pravom mogli poručiti „ OSTAJTE OVDJE“. Bosna i Hercegovina je naša domovina i ona nema alternativu. Izbori u oktobru 2018.godine su prilika da zajedno sudbinu BiH i sudbinu njenih građana uzmemo u svoje ruke i zajednički gradimo državu po mjeri svih njenih građana.

U želji da nam svaki 1.mart bude razlog za ponos i dostojanstvo , svim građanima Bosne i Hercegovine želimo SRETAN DAN NEZAVISNOSTI BiH.

Kantonalni odbor SDP BiH ZDK



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno