Politika

SDA Zenica: Trasa koridora Vc ne smije proći kroz Nemilu bez podrške mještana Nemile

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SDA Zenica: Trasa koridora Vc ne smije proći kroz Nemilu bez podrške mještana Nemile – Skupština Zeničko-dobojskog kantona na inicijativu poslanika SDA Rame Pivića usvojila je zaključak kojim se zahtjeva od nadležnih institucija: Grada Zenica, Auto cesta Federacije BiH, te Vlade Federacije BiH da organizuje i provede javnu raspravu, a kako je to i zakonom definisano, vezano za utvrđivanje trase koridora Vc koji prolazi kroz naseljeno mjesto Nemila sa mještanima tog područja, i na osnovu provedene javne rasprave se utvrdi, na obostrano zadovoljstvo, trasa koridora kroz Nemilu.

Konačna trasa je od presudnog značaja za život oko 17 hiljada građana nemilskog područja, te za razvoj cjelokupnog života i budućnosti navedenog kraja, i bez podrške i stava mještana ona nikako ne bi smjela proći.

SDA ZENICA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno