Politika

SDA Zenica: Čestitka povodom Kurban bajrama

 Kurban bajram ove godine dočekujemo u okolnostima pandemije koronavirusa, koja je muslimanske vjernike, kao i za Ramazanski bajram, suočila sa velikim izazovima. Više nego ikada u dane Kurban bajrama pokažimo odgovornost i poštujmo preporuke zdravstvene struke, kako bismo spriječili širenje ove globalne pošasti.

Prisjetimo se i proučimo dovu za naše šehide, najveće sinove našeg naroda, koji su dali svoje živote u odbrani naše vjere i domovine Bosne i Hercegovine. Odajmo počast svim časnim bh. patriotama koji su dali doprinos u borbi za najveće civilizacijske vrijednosti. Sjetimo se i proučimo Fatihu za dušu prvog predsjednika Stranke demokratske akcije i prvog predsjednika Republike Bosne i Hercegovine, rahmetli Alije Izetbegovića.

Želimo da Kurban bajram dočekate u blagostanju i izobilju te da bajramsku radost podijelite sa najbližima, prijateljima i komšijama, kako nalaže naša vjera i tradicija.

Bajram šerif mubarek olsun!

SDA Zenica

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]nicablog.com
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem